Regler

– Endast en anslutning per konto.
– Du får inte använda ditt konto på flera enheter samtidigt, även om det är samma hushåll.
– Det går bra att använda på flera enheter så länge det aldrig används samtidigt.
– Förbjudet att dela med sig av sitt konto till vänner, familj etc
– Du ansvarar själv för att se till att kontot inte hamnar i fel händer

– Att hoppa för snabbt mellan IP adresser är förbjudet då detta inte anses som normal användning

– Att restreama våra kanaler är totalt förbjudetAtt spela in en kanal medan du tittar på en annan kanal är förbjudet, då du använder dubbel bandbredd och orsakar precis samma skada för oss som om du hade tittat på två enheter samtidigt.

– Använd inte VPN då de flesta VPN IP är redan svartlistade hos oss pga missbrukar. Väljer du att använda VPN så ansvarar du själv för detta och vi kan inte hjälpa dig om ditt konto blir avstängt pga missbruk.

Vi erbjuder dock 10 dagars passet för 99kr till de som är seriöst intresserade och vill prova en kortare period först.

FAQ

Vad behöver jag för att kunna titta på IPTV från er?

Det går att titta på IPTV från oss på många olika sätt. Men för att få ut maximalt av våran tjänst så rekommenderar vi någon av TVIP boxarna, med fördel TVIP 605 som har stöd för 4k. Annars är TVIP 4xx också gångbart. Orsaken till att vi rekommenderar Tvip boxarna är att dom är mycket prisvärda och är praktiskt taget buggfria. Detta kan vi säga då våra kunder kör en stor mängd olika boxar och det e kunderna med TVIP som har absolut minst problem!

Det finns även MAG-boxar av olika slag. Problemet med MAG är att dom inte har stöd för bla. alla ljud-codec. T ex DTS.

Vill man inte köpa en box, och har en SmartTV hemma så kan man använda appen SmartIPTV. Det man skall tänka på är att kör man den appen så kommer man inte kunna använda catch-up funktionen. Det är även diverse buggar och codecs som sätter käppar i hjulet för vissa tvmärken. Så det kan funka kanon hos din granne med en Samsung, men på LG så finns där t ex just nu en bugg där du inte kan välja undertext på filmerna, utan det blir den första undertexten (om det är en multisub). Det är en del saker som vi inte kan påverka med den appen, därav att vi rekommenderar en box istället.

Kan jag använda mitt abonnemang på flera enheter samtidigt?

Nej, det är förbjudet att kolla på flera enheter samtidigt. Ditt konto kommer att bli bannat om detta görs. Vill man kolla på fler enheter samtidigt så kan man betala för ett extra abonnemang för en reducerad konstnad.

Kan jag titta på IPTVn utomlands, ta med min box till sommarstugan eller dyl.?

Ja det går utmärkt så länge du har bra internetuppkoppling!

Kan jag titta på IPTVn utomlands, ta med min box till sommarstugan eller dyl.?

Ja det går utmärkt så länge du har bra internetuppkoppling!

Vad är iptv?

Iptv är ett sätt att titta på tv, du behöver ingen antenn eller parabol, det enda du behöver är en internetuppkoppling på ungefär 30mbit/s samt en enhet för att komma igång. Du kan se alla dina favoritprogram, serier, filmer och så mycket mer. För att titta på iptv behöver du en enhet, som t.ex. en tvip box, smart tv, dator eller surfplatta. Möjligheterna är oändliga.

Hur snabbt internet behöver jag?

Du behöver minst 30mbit/s mot holland. Bästa tiden för att testa din hastighet är Vardagar 19-22 samt Helger då de flesta bredbandsleverantörer har överbelastning dessa tider. Det finns en del leverantör som ger falska löften om 100mbit bredband, men detta är tyvärr långt ifrån sant. 100mbit får du från dessa om: Du surfar på dagtid, ej kvällstid Om du surfar på hemsidor som har servrar baserade i Sverige Därför ber vi dig prova din bandbredd mot Holland På kvällar och helger då många bredbandsleverantörer har överbelastat. Får du mindre än 30 mbit är det dags att byta bredbandsleverantör då din leverantör ljuger för dig.

Kan jag ta med mitt abonnemang eller min box utomlands? eller till mitt semesterboende?

Ja absolut, så länge du har en internetuppkoppling.

Vilka kanaler ingår? Vad ingår i Abonnemangen?

Alla kanaler som finns i vårat utbud ingår i alla våra abonnemang +6000 kanaler. Vi sänder alla Svenska IPTV Kanaler, C more, Viasat 4K (Ultra HD), Sportkanalen, Strive, PPV, UFC, Motorsport, Golf, NHL, SHL, Allsvenskan, Champions League, Fotboll och mycket mer.

Testa oss gratis innan du bestämmer dig!