Ladda ner 1 av dessa IPTV appar i TV:n.

SMART IPTV, NET IPTV ,SET IPTV , IPTV Extreme(Android TV ) Återkom sedan med Mac adressen samt vilken app ni laddat ner. Så sköter vi resten.

”Smart IPTV” För SAMSUNG & LG TV

1. Ladda ned “Smart IPTV” på din TV. (Så ser appen ut)

2. Installera och öppna appen på din tv, så står din “MAC ADRESS” på första sidan i appen. (Röda ringen är din MAC adress) .

3. Gå sedan in på deras hemsida www.siptv.eu och tryck på “My List“.
– Skriv in din MAC ADRESS på fältet “delete playlist” och tryck “Delete
– Skriv sedan in din MAC ADRESS på fältet “MAC
– Klistra sedan in din M3U LÄNK på fältet “URL” samt bocka in “save online & detect EPG” och tryck på knappen “SEND“.
– Så står det längst ned “1 URL added! Restart the App.” då är allt klart och kanalerna finns på din TV.

Du behöver bara starta om din TV så ska alla kanaler dyka upp.

(ibland kan du behöva trycka på “reload” i appen siffran 0 så den uppdaterar och läser in kanallistan som du precis lagt till på din MAC adress.)

11. Reloada nu appen genom att klicka “0(noll)” eller reload. Nu och det ska fungera. När du har startat om måste du trycka på blå knapp på fjärrkontrollen för att sortera kanalerna i grupper efter länder. Sedan har du listor som heter USA VOD, Swedish VOD eller t.ex. UK VOD dessa är inga kanaler det är VOD innehåll. Här kan du spola fram och pausa hur du vill. Om du får problem med sega eller hackande kanaler beror de i 99% av fallen på wifi. Försök att inte köra på wifi.

Tänk på att Smart IPTV är ett betalprogram som kostar ca 50kr. Den är gratis i 7 dagar och när din provperiod gått ut så måste du köpa programmet. Det gör du här http://siptv.eu/activation/  SmartIPTV appen har ingenting med oss att göra, vi ansvarar inte för dess funktionalitet och vi har ingen support för denna app. Då får du vända dig till 

Tänk på detta! En TV eller liknande som är ansluten med Wifi kommer aldrig ge dig den upplevelsen du är ute efter, försök alltid köra med Internetsladd!